Τα νέα του ΣΙΣΕΜΑ
ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΣΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 31/3/21

ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΣΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 31/3/21

Το Δ.Σ του ΣΙΣΕΜΑ παρευρέθηκε στη κινητοποίηση στο υπουργείο οικονομικών για...

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 17 ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 17 ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Διεκδικούμε τα δικαιώματα μας κόντρα στον αυταρχισμό και την...

παρέμβαση στο υπ. Οικονομικών

παρέμβαση στο υπ. Οικονομικών

Να δοθεί άμεσα το επίδομα ειδικού σκοπούσε όλους τους συναδέλφους χωρίς...

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤ/ΤΩΝ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤ/ΤΩΝ

Συνάδελφοι η χρήση μάσκας είναι πλέον υποχρεωτική και στα συνεργεία αυτ/των.

 • ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΣΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 31/3/21

  Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 13:30
 • ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 17 ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

  Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 13:53
 • παρέμβαση στο υπ. Οικονομικών

  Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 14:41
 • ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤ/ΤΩΝ

  Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 06:21
 • ΣΤΙΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ! ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ! ΓΙΑ...

  Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 05:22

Tο περιοδικό μας

episkevastisbanner1

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Τα νέα του ΣΙΣΕΜΑ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΙΣΕΜΑ 11/04/2016

Συνάδελφοι, σας καλωσορίζουμε στην ετήσια τακτική συνέλευση του συλλόγου μας.

Διανύοντας άλλο ένα χρόνο από την μεγαλύτερη οικονομική καπιταλιστική κρίση που βιώνει η χώρα μας, βαθαίνοντας και στις υπόλοιπες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μας απασχολούν οι εξελίξεις στην οικονομία και σε πολιτικό επίπεδο αφού σχετίζονται άμεσα με την ζωή μας και την βιωσιμότητα των μαγαζιών μας. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχοντας διατηρήσει στο ακέραιο όλους τους αντιλαϊκούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τα μνημόνια ένα και δύο υπέγραψε και τρίτο μνημόνιο με σκληρότερα μέτρα από τα προηγούμενα.

Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να υπονομεύσει τους αγώνες. Με ψέματα, υποσχέσεις, συκοφαντίες και απειλές, προσπαθεί να κάμψει τις αντιδράσεις και να υλοποιήσει τα σχέδια της. Έχει θράσος να το παίζει Ρομπέν των αυτοαπασχολούμενων την ώρα που με το νόμο λαιμητόμο:

$1·        Ενσωματώνει κάθε αντιασφαλιστικό νόμο που ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις όπως η συνταξιοδότηση στα 67, η κατάργηση 13ης -14ης σύνταξης.

$1·        Τσακίζει συντάξεις και μισθούς οδηγώντας χιλιάδες στην ανέχεια και τη δουλειά μέχρι τον τάφο, τωρινούς και μελλοντικούς συνταξιούχους, εργαζόμενους και ΕΒΕ.

$1·        Πετσοκόβει τις παροχές για υγεία και περίθαλψη ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στην ιδιωτική ασφάλιση.

$1·        Επιχειρεί να ξεμπερδέψει μια και καλή με την υποχρέωση του κράτους στην χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση των ταμείων. Αν ήθελαν ας επέστρεφαν τα κλεμμένα αποθεματικά. Αντίθετα κοιτάνε πως θα εξοικονομήσουν και το τελευταίο ευρώ προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες με πακτωλό χρημάτων που τα παίρνουν από εμάς διαμέσου της άγριας φορολογίας. Μάλλον αυτό εννοούσαν όταν μίλαγαν για αναδιανομή του πλούτου.

Όλα αυτά αποτελούν πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων. Το κράτος με τους μηχανισμούς του μας έχει επιβάλει την εξοντωτική φορολογία, με στρατηγικό στόχο να μας πετάξουν έξω από την αγορά και να αλωνίζουν τα μονοπώλια ανενόχλητα. Να μην ξεχνάμε ότι τώρα γι αυτούς είμαστε διαρθρωτικό πρόβλημα, όταν κάποτε μας χρύσωναν το χάπι λέγοντας ότι είμαστε η ραχοκοκαλιά της οικονομίας για να μας φορολογούν χωρίς αντιδράσεις.

Τώρα με το νέο νόμο λαιμητόμο του ασφαλιστικού που προωθεί βάζει ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση που ξέραμε μέχρι σήμερα. Η κοινωνική ασφάλιση θα γίνει πανάκριβο εμπόρευμα για λίγους. Είμαστε κατηγορηματικοί, στα ασφυκτικά πλαίσια αυτής της οικονομίας στις ράγες αυτής της ανάπτυξης, μέσα στην Ε.Ε και με τα μονοπώλια κυρίαρχα η τύχη για τους χιλιάδες ΕΒΕ, εργαζόμενους και νεολαία είναι προδιαγεγραμμένη.  Την ίδια ώρα τα μονοπώλια θα πολλαπλασιάζουν τα κέρδη τους. 

Σήμερα χρειάζεται οργάνωση παντού για να έρθουν τα πάνω κάτω.  Η οργάνωση αυτή που θα έχει αντιμονοπωλιακό προσανατολισμό, αγωνιστικό πλαίσιο και αιτήματα πάλης επίκαιρα, μπορεί να διεκδικήσει άμεσα μέτρα ανακούφισης και ταυτόχρονα να ενισχύσει τη συμμαχία των κοινωνικών δυνάμεων την δική μας συμμαχία των ΕΒΕ, των εργατών, των ανέργων, των αγροτών, των συνταξιούχων της νεολαίας και των γυναικών.

Αυτού του τύπου η συμμαχία θα ορθώνει εμπόδια ενάντια στην συμμαχία μονοπωλίων-κυβέρνησης και Ε.Ε που μας καταδυναστεύουν, θα ορθώσει εμπόδια ενάντια στον ευρωμονόδρομο, θα ανοίξει δρόμο για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Τελευταίο παράδειγμα είναι ότι λόγο των μεγάλων κοινωνικών αντιδράσεων δεν έχουν φέρει προς ψήφιση το νόμο λαιμητόμο στη βουλή όταν οι ίδιοι λέγανε θα το ψηφίζανε μέχρι της 15 Δεκέμβρη. Αυτό είναι παράδειγμα για τις δυνάμεις που λένε ότι με τους αγώνες δεν γίνεται τίποτα.

Ακούμε φωνές για ανάπτυξη και έξοδο από την κρίση, με ματωμένα όμως πλεονάσματα. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε ανάπτυξη από ποιον και για ποιόν; Για το λαό ή για τους μονοπωλιακούς ομίλους που σαρώνουν τα πάντα εκεί που δραστηριοποιούνται, αφορολόγητα ή ακόμα και με επιδοτήσεις πακτωλών εκατομμυρίων ή και μειωμένων ενεργειακών τιμολογίων πετρελαίου, ρεύματος και φυσικού αερίου.

Εδώ να πούμε ότι ο επισκευαστικός κλάδος έμεινε εκτός ΕΣΠΑ, όπως καταλαβαίνετε όλα τα λεφτά στοχευμένα θα διοχετευτούν προς τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

 Έτσι με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων, εμπορικών καταστημάτων και βιοτεχνιών, χιλιάδων επαγγελματιών, που δεν αντέχουν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, την αναδουλειά και τα πολλαπλά χαράτσια που μας επιβάλουν για να διαχειριστούν την κρίση προς όφελος του κεφαλαίου. Σύμφωνα με στοιχεία της ΓΣΕΒΕΕ σε ότι αφορά τις μικρές επιχειρήσεις περίπου στις 25 χιλιάδες κινδυνεύουν να κλείσουν μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2016  και να χαθούν 55,000 θέσεις μισθωτής απασχόλησης μόνο μέσα στο επόμενο εξάμηνο, όταν σε συνθήκες παγκόσμιας κρίσης οι κεφαλαιοκράτες έχουν δει τα πλούτη τους να αυξάνονται κατά 44% χωρίς να φορολογούνται στους εξωχώριους  φοροπαραδείσους. Με πρόσφατο παράδειγμα τον φοροπαράδεισο του Παναμά. Όσον αφορά τις καθυστερούμενες οφειλές το μεγαλύτερο μέρος είναι προς τον ΟΑΕΕ και ακολουθούν χρέη προς την εφορία, τις ΔΕΚΟ περίπου στις 500 χιλιάδες επιχειρήσεις, τις τράπεζες και το ΙΚΑ. Πέραν των άλλων μεγάλες οφειλές υπάρχουν σε προμηθευτές ενοίκια και εργαζόμενους. Σε ότι αφορά τα χρέη, πέρα του ΚΕΑΟ με το νέο ασφαλιστικό θα λειτουργεί ειδική διεύθυνση συγκέντρωσης των οφειλών και προώθηση της διαδικασίας είσπραξης ή κατάσχεσης

Σε εφαρμογή βρίσκεται ο νέος φορολογικός νόμος με κατάργηση του αφορολόγητου και από 26%  πήγε στο 29% φορολογία από το πρώτο ευρώ, καθώς επίσης η προκαταβολή φόρου φτάνει πλέον στο 100%

   Οι μικροί αυτ/νοι ΕΒΕ δεν μπορούμε να περιμένουμε καμιά ανάκαμψη της αγοράς όταν ο τζίρος είναι ανύπαρκτος και οι εργαζόμενοι οι συνταξιούχοι, η νεολαία και οι γυναίκες βιώνουν κατάσταση φτώχειας και εξαθλίωσης.  Η μοίρα μας, η ύπαρξή μας είναι συνδεδεμένη με την μοίρα, την κατάσταση και το βιοτικό επίπεδο  των φυσικών μας συμμάχων που είναι οι εργαζόμενοι.

     Το σύνθημα εργατιά χωρίς λεφτά, μαγαζιά χωρίς δουλειά ήταν και παραμένει επίκαιρο.

    Συνάδελφοι,

    Είναι καθήκον του αντιμονοπωλιακού κινήματος η αλλαγή συσχετισμών στο συνδικαλιστικό κίνημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δράση των συμβιβασμένων πλειοψηφιών ΓΣΕΒΕΕ- ΕΟΒΕΑΑΜ κατεβάζοντας στο κίνημα τον κυβερνητικό συνδικαλισμό, βάζοντας εμπόδια για την οργάνωση του κινήματος σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση γι αυτό και πρέπει οι συνάδελφοι να τους γυρίσουν την πλάτη.

Υπηρετούν «δογματικά» τον στρατηγικό τους στόχο: Οι χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι που υπάρχουν στην Ελλάδα, «αποτελούν διαρθρωτικό πρόβλημα» για την οικονομία, είναι σαφές ότι πρέπει να καταστραφούν. 

Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΕΣΕΒΕΕ-ΕΣΕΕ και από κοντά φυσικά η ΕΟΒΕΑΜΜ καλλιεργούν το έδαφος για συμβιβασμό και διάλογο με την κυβέρνηση να εξασφαλίσουν ανταλλάγματα για λίγους μεσαίους επιχειρηματίες που δορυφορικά δραστηριοποιούνται γύρω από το μεγάλο κεφάλαιο. Κάνουν πλάτες στην κυβέρνηση όταν υιοθετούν τα επιχειρήματα περί μη βιωσιμότητας των ταμείων λόγο των οικονομικών δεδομένων και χωρίς περικοπεί των συντάξεων. Υιοθέτησαν από την αρχή την άποψη περί μπαταχτσήδων ΕΒΕ που η στάση τους οδηγεί τον ΟΑΕΕ στο λουκέτο. Τελευταία συμπορεύτηκαν με τον ΣΕΒ σιγοντάροντας την κυβέρνηση. Αρνήθηκαν και μέχρι σήμερα αρνούνται να οργανώσουν κάθε προσπάθεια πραγματικής ενημέρωσης και οργάνωσης της πάλης των αυτοαπασχολούμενων για το ασφαλιστικό.. Θέλουν να μας κάνουν να αποδεχτούμε την σφαγή των δικαιωμάτων μας. Είναι αφερέγγυοι, οι συνάδελφοι να τους γυρίσουν την πλάτη!

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ!

Η καταστροφή αυτή υλοποιείται με την κρατική βία με τα μέτρα που παίρνονται εις βάρος μας.  Το να μας βγάλουν από την μέση είναι στρατηγικός τους στόχος, όπου θα έχουν ελεύθερο πεδίο να αξιοποιούν τα φιλέτα που υπάρχουν και εκεί θα δουλεύουν εργαζόμενοι με μισθούς πείνας και εμείς φτηνό και έμπειρο κρέας στο μύλο της καπιταλιστικής μηχανής.  Αυτός είναι ο στόχος της ανταγωνιστικότητας που θέλουν να πετύχουν.  Στη λογική αυτή δεν χωράει αυτοαπασχολούμενος χωρίς υποδομή, όπως λένε, χωρίς κεφάλαια, χωρίς λογιστήριο χωρίς «να μπορεί να πληρώσει το ταμείο του.

Δεν χωράμε στα σχέδιά τους, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας, που θα δουλεύουν με μισθούς πείνας, σαν απασχολούμενοι, μισό άνεργοι χωρίς δικαιώματα.

Στη λογική αυτή της ανάπτυξης της οικονομίας συσπειρώνονται οι κυβερνήσεις, τα κόμματα του κεφαλαίου, η περιφερειακή διοίκηση, οι δήμοι και ο ξεπουλημένος κυβερνητικός συνδικαλισμός.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

Συνάδελφοι  ως νέα διοίκηση συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις εκλογές. Συνεχίζουμε να δίνουμε μάχες για το συμφέρον των συναδέλφων και των μαγαζιών μας. Οι αγώνες είχαν αποτελέσματα.  Κύρια δεν συμβιβαστήκαμε με τις δυσκολίες και κάνουμε ακόμα πιο εντατική προσπάθεια να συσπειρώσουμε τους συναδέλφους κοντά στο σωματείο. Συνεχίζουμε τις περιοδείες και συσκέψεις στους χώρους δουλειάς των συναδέλφων.  Συνεχίζεται η καταγραφή των πάρα πολλών προβλημάτων που υπάρχουν στις διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου που βρίσκονται τα συνεργεία μας.  Η παρουσία μας στους χώρους δουλειάς καθώς και η συνεχείς ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στους συναδέλφους για το σύλλογο.

Συνεχίζουμε να είμαστε σχεδόν σε καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους. Αλλά και πλέον συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα είναι σε επαφή με το σύλλογο. Αυτό και μόνο δείχνει την κοπιαστική προσπάθεια της παράταξης μας για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου σε τελείως διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με το πριν. Προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει με τις παρεμβάσεις μας τόσο στις υπηρεσίες ή στους Δήμους προωθώντας διάφορα θέματα προς την ομοσπονδία. Είμαστε σε επαφή χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που έχουμε μέσω διαδικτύου με την καθημερινά ενημερωμένη  ιστοσελίδα του ΣΙΣΕΜΑ με πλούσιο υλικό για τις τρέχουσες εξελίξεις νομοθετικού περιεχομένου, φορολογικού και ασφαλιστικού.

Άμεση επικοινωνία και ενημέρωση μέσωe-mail αλλά και μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορούν να γίνονται άμεσα ερωτήσεις και να απαντηθούν, με τα τηλέφωνα και μηνύματα στα κινητά των συναδέλφων.  Αλλά το κυριότερο καθιερώσαμε τις περιοδείες με την φυσική μας παρουσία στους τόπους δουλειάς.

Συνεχίσαμε την οργάνωση συσκέψεων και στα γραφεία του συλλόγου για τα τρέχοντα ζητήματα όπως φορολογικό, ασφαλιστικό, τρέχουσα νομοθεσία.

Συνεχίζουμε την τακτική συνεδρίαση του ΔΣ τουλάχιστον μια φορά τον μήνα με τις συνεδριάσεις να είναι ανοιχτές με την δυνατότητα ενεργής συμμετοχής όλων των παρευρισκόμενων συναδέλφων αλλά και με την καθιέρωση τομεαρχών.

Συνεχίσαμε το συμμάζεμα των οικονομικών του σωματείου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι ο σύλλογος δεν έχει επιβαρυνθεί περαιτέρω με ούτε ένα ευρώ ενώ αντιθέτως έχει αναστρέψει την οικονομικά εις βάρος του κατάσταση.  Παρόλα αυτά η οικονομική κατάσταση του συλλόγου εξακολουθεί να παραμένει δυσμενής.

Συμμετείχαμε σε όλες τις κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις που έγιναν από το αντιμονοπωλιακό διεκδικητικό κίνημα με το πλαίσιο της ΠΑΣΕΒΕ και της τοπικής ομοσπονδίας ΟΒΣΑ. Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που συμμετείχαν σε όλες τις κινητοποιήσεις που αποφάσισε το ΔΣ και οι συνάδελφοι στις συσκέψεις που έγιναν.

Συνάδελφοι,

Δε σταματήσαμε ούτε λεπτό να παλεύουμε για όλα τα προβλήματα του κλάδου μας.  Καταφέραμε πολλά αλλά έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ. Πιστεύουμε ότι στο συνδικαλισμό και γενικότερα στη ζωή δεν υπάρχουν ούτε σωτήρες, ούτε αυθεντίες.  Μόνο η μαζική συμμετοχή μας στην δράση μας δείχνει ποια είναι η σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Θα δίνουμε το χέρι μας σε όσους το απλώνουν

$1·        Να βελτιώσουμε τη λειτουργία του σωματείου, να φτάσουμε σε κάθε ασυνδικάλιστο συνάδελφο. Να παίρνουμε πρωτοβουλίες για κάθε πρόβλημα, για κάθε συνάδελφο που χρειάζεται βοήθεια.

$1·        Να κάνουμε εγγραφές βοηθώντας τους νεότερους συναδέλφους να αποκτήσουν αγωνιστική πείρα.

$1·        Να αγκαλιάσουμε με πρωτοβουλίες αλλά και πρακτικά κάθε συνάδελφο που αναγκάστηκε να κλείσει τα βιβλία του για να πηγαίνει ένα πιάτο φαί στο σπίτι του.

          Η κατάσταση στο κίνημα δε θα είναι στάσιμη.  Η οξύτητα των προβλημάτων θα πυροδοτεί αντιδράσεις.  Είναι δική μας ευθύνη να είμαστε έτοιμοι αυτές οι αντιδράσεις να μην πάνε χαμένες

Ζήτημα σοβαρό που με έναν τρόπο αποτελεί το επιστέγασμα όλη της δουλειάς μας, της δράσης μας και της λειτουργίας μας, σαν αγωνιστικό, αντιμονοπωλιακό κίνημα αποτελεί το ζήτημα της αλληλεγγύηςσε κάθε συνάδελφο που υποφέρει, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, σίτισης που έχει κομμένο ρεύμα, που κινδυνεύει να του κατάσχουν το μαγαζί ή το σπίτι.  Καταρχήν να εκτιμήσουμε ότι είμαστε πίσω στην οργάνωση αυτού του ζητήματος

Ακόμα και τώρα μετά από 2 θητείες δεν έχουμε καλή εικόνα, τι δυσκολίες έχουν τα μέλη μας, ενώ και εκεί που έχουν γίνει κάποια βήματα υπάρχει δυσκολία ολοκληρωμένης βοήθειας και παρέμβασης.

Σταθήκαμε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των αγροτών καθώς επίσης και στο σοβαρό ζήτημα των ημερών μας που είναι το προσφυγικό με την Κυβέρνηση και την Ε.Ε να θέλουν να κάνουν την χώρα μας αποθήκη ψυχών. Τέλος, ζητάμε από όλους σας να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια του συλλόγου μας, μαζικά και οργανωμένα μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε. Μεμονωμένα δεν υπάρχει ελπίδα για κανένα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ,

ΜΟΦΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΙΣΕΜΑ

Χρήσιμες Συνδέσεις

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ - ΕΜΠΟΡΩΝ

 

 

 • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
 • Ο.Β.Σ.Α
 • Πατούσα 3 106 77 Αθήνα
 • Τηλ: 210 3809327 Fax: 210 3818740
 • email : obsagr@gmail.com 
 • site : www.obsa.gr

 

E.O.B.E.A.M.M ΕΝΙΑΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 

Καποδιστρίου 24 106 82 Αθήνα

Τηλ : 210 5138913 

email : eoveamm@acsmi.gr

site : www.eoveam.gr

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΦΑΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αραβαντινού 5Ε 45 444 Ιωάννινα

Τηλ : 26510 61003

email : somateio.arximidis@gmail.com

blog : http://somateio-arximidis.blogspot.gr/

 

ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

Ζάρρα 20 47 100 Άρτα

Τηλ : 26810 27992 Fax : 26810 27992

email : mpaniaskostas@gmail.com

 

 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λ. Κωνσταντινουπόλεως 183-185 Αθήνα

Τηλ. 210-5152573 / fax 210-5154930

e-mail: sheae@otenet.gr

 

Επικοινωνία

Αλαμάνας 7, Τ.Κ. 10441, Κολωνός

Tηλέφωνο: 210 52 25 233

Email: info@sisema.gr - sisema.silogos@gmail.com

Ώρες επικοινωνίας: 8:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Βρείτε μας στο Facebook