Τα νέα του ΣΙΣΕΜΑ

episkevastisbanner1

26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Με αφορμή τα 2 χρόνια από το πρώτο επίσημο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα,...

ΠΑΡΩΝ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΙΣΕΜΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΑΡΩΝ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΙΣΕΜΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Είμασταν εκεί, με μαζική συμμετοχή και αποφάσεις...

ΑΦΙΣΑ ΣΙΣΕΜΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΦΙΣΑ ΣΙΣΕΜΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνάδελφοι οι εκλογές θα πραγματοποιθούν στα γραφεία του συλλόγου 14 & 15...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΣΕΜΑ 14 & 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΣΕΜΑ 14 & 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Οι εκλογές στο ΣΙΣΕΜΑ θα πραγματοποιηθούν στις 14 & 15 Ιουνίου 2021...

ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΣΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 31/3/21

ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΣΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 31/3/21

Το Δ.Σ του ΣΙΣΕΜΑ παρευρέθηκε στη κινητοποίηση στο υπουργείο οικονομικών για...

 • 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

  Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 10:37
 • ΠΑΡΩΝ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΙΣΕΜΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

  Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 14:55
 • ΑΦΙΣΑ ΣΙΣΕΜΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

  Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 05:29
 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΣΕΜΑ 14 & 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

  Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 06:13
 • ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΣΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 31/3/21

  Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 13:30

Tο περιοδικό μας

episkevastisbanner1

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Τα νέα του ΣΙΣΕΜΑ

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 14&15 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ

Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Μηχανικών Αυτοκινήτου (ΣΙΣΕΜΑ)

Συνάδελφοι,

Στις 14 & 15 Ιουνίου δίνουμε μια μεγάλη μάχη, αυτή των εκλογών του ΣΙΣΕΜΑ. Ένα σημαντικό γεγονός το οποίο καθορίζει την γραμμή πάλης του συλλόγου. Αυτή η πορεία είναι και στα δικά σου χέρια!

Θέλουμε ένα σύλλογο με τη δραστήρια συμμετοχή των επισκευαστών, που θα μπορεί να διεκδικήσει πιο μαζικά και πιο μαχητικά, που θα πολλαπλασιάζει τη φωνή μας και θα υπερασπίζει τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας.

Μπροστά στις εκλογές είμαστε αντιμέτωποι όχι μόνο με την νέα κρίση και την αναδουλειά για ένα και πλέον χρόνο αλλά και με μια σειρά από νέα βάρη στις πλάτες μας.Έχουμε εκ νέου νέο γύρο με τις άδειες λειτουργίας και τις κατηγορίες τεχνιτών ηλεκτρικών οχημάτων, τις χρήσεις γης, τις περιβαντολλογικές μελέτες, τις συμβάσεις αποβλήτων, το ηλεκτρονικό μητρώο αποβλήτων, την κάρτα ελέγχου καυσαερίων, την μελέτη πυροπροστασίας, την λήξη των προσωρινών αδειών λειτουργίας. Το κερασάκι στην τούρτα και με τις ευλογίες της ΕΟΒΕΑΜΜ, μας ήρθε με το νομοσχέδιο για το υβριδικό και ηλεκτρικό αυτοκίνητο που επί της ουσίας μας απαγορεύει την επισκευή τους με τους όρους που βάζει. Το ηλεκτρονικό μητρώο συνεργείων, που στοχοποιεί τα νόμιμα αδειοδοτούμενα συνεργεία με ένα ηλεκτρονικό φακέλωμα τεραστίων διαστάσεων άνευ προηγουμένου. Παραμένουμε οι ΕΒΕ χωρίς αφορολόγητο με βαριά φορολογία από το πρώτο ευρώ, προκαταβολή φόρου, τέλος επιτηδεύματος, ΕΝΦΙΑ κτλ.

Η κυβέρνηση συνεχίζει την περικοπή συντάξεων από εκεί που το άφησε η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, με αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, υποτυπώδες περίθαλψη μετατρέποντας τα νοσοκομεία σε μίας νόσου, χωρίς να πάρει μέτρα ένα χρόνο τώρα, κάτι που είχε άμεσες επιπτώσεις στην οικονομία, με τις κατασχέσεις να είναι το επόμενο βήμα κλιμάκωσης της κυβέρνησης.  

Την κυβερνητική πολιτική που μας εξοντώνει συμπληρώνει και η πολιτική των δήμων που λειτουργούν σαν το μακρύ χέρι της κυβέρνησης προωθώντας πάγια, παλιά και νέα χαράτσια, κάνοντας την επιβίωση των συνεργείων ακόμα πιο δύσκολη, όχι μόνο αρνούνται την περίοδο αυτή να μειώσουν τα δημοτικά τέλη ακόμα και σε πληττόμενες επιχειρήσεις όπως τα συνεργεία αυτοκινήτων, στέλνουν και μπιλιετάκια για την υποτιθέμενη χρήση πεζοδρομίου για την διέλευση των αυτοκινήτων .

Φυσικά αυτές οι πολιτικές δεν επηρεάζουν όλες τις επιχειρήσεις οριζόντια. Όλα αυτά γίνονται όταν στο μεγάλο κεφάλαιο όπως είναι στον κλάδο μας οι κεντρικοί εισαγωγείς και οι μονοπωλιακές επιχειρήσεις τους, απολαμβάνουν πακτωλούς δισεκατομμυρίων, φτηνή ενέργεια, χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές, τσάμπα ζεστό χρήμα με τον επενδυτικό νόμο και μια νομοθεσία γενικά υπέρ των μεγάλων ομίλων.

Κυβέρνηση, συνδικαλιστικές ηγεσίες και Δήμοι, χαιρετίζουν την επερχόμενη αναθέρμανση της οικονομίας και την ανάκαμψη, αλλά κανείς από αυτούς δεν λέει ότι προϋπόθεση της ανάκαμψης είναι να γίνεται πάνω στη δική μας πίεση και καταστροφή. Προϋπόθεση είναι να ξεφορτωθούν οι τράπεζες  τα «κόκκινα» δάνεια σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά και για αυτό προχωρούν σε χιλιάδες κατασχέσεις κατοικιών και μικροεπιχειρήσεων. Γι΄αυτό και δεν λύνουν τα προβλήματά μας δήθεν ευνοικές ρυθμίσεις όπως π.χ. η ρύθμιση για τις 240 δόσεις προς τις τράπεζες. Το πρόγραμμα της Περιφέρειας βάζει κριτήρια ώστε για να μπει κάποιος είναι τέτοια που θα τα καταφέρει τελικά μια μικρή μόνο μειοψηφία επιχειρήσεων, ενώ για τους υπόλοιπους θα έχουν να αντιμετωπίσουν το γολγοθά πληρωμής παλιών ρυθμίσεων και νέων εισφορών. Έχουμε πια πείρα από τέτοιου είδους ρυθμίσεις. Άλλωστε πως να χαλαρώσει η θηλιά στο λαιμό όταν πλέον μόνο για 500 ευρώ χρέος κινδυνεύει το σπίτι μας, μιας και κάθε δόση που καθυστερούμε έστω και για 2-3 μέρες καθίσταται αυτόματα ληξιπρόθεσμη. Άλλωστε δείγματα της πολιτικής των κυβερνήσεων παλιών και νέων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης «απολαμβάνουμε» και στον κλάδο μας. Πως αλλιώς να σταθεί κανείς στις κάθε είδους πιστοποιήσεις και χαράτσια που κατακλύζουν κάθε πλευρά της επαγγελματικής μας δραστηριότητας;

Αυτή είναι η πολιτική των κυβερνήσεων και η δίκαιη ανάπτυξη που μας τάζουν.

Σοβαρό ζήτημα για τον κλάδο μας είναι η διαχείριση των αποβλήτων, κάτι το οποίο απαιτεί μεγάλο ετήσιο κόστος από εμάς που επιπλέον θα μας επιβαρύνει οικονομικά και το ηλεκτρονικό μητρώο συνεργειών με όλες αυτές τις επιπλέον πιστοποιήσεις που ζητάει. Είναι υποκρισία το υποτιθέμενο ενδιαφέρον για το περιβάλλον που δείχνουν με το πράσινο ταμείο Ε.Ε, κρατικός μηχανισμός και διάφοροι φορείς, όταν από τη μια το συνεργείο χρειάζεται αρκετά τετραγωνικά μέτρα για την διαχείριση των αποβλήτων και με την απειλή τσουχτερών προστίμων να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας, ενώ από την άλλη η βιομηχανία μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα με απόβλητα όπως π.χ συμβαίνει στην περιοχή των Οινόφυτων.

Μεγάλες ευθύνες έχει η κλαδική ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ που κάνει τα πάντα να μένουν οι συνάδελφοι στο σκοτάδι, να επικρατεί σιγή νεκροταφείου από το συνδικαλιστικό κίνημα των επισκευαστών. Ένα χρόνο τώρα δεν ακούσαμε τίποτα από την ΕΟΒΕΑΜΜ για τα σοβαρά ζητήματα του κλάδου, αποκομμένη από τη βάση, βρέθηκε σε σύγχυση στο ξεκίνημα της πανδημίας, μην μπορώντας να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της η πλειοψηφία για την υπεράσπιση των συναδέλφων δείχνοντας του τον πραγματικό εχθρό, στέλνανε επιστολές για να κλείσουμε τα μαγαζιά μας χωρίς μέτρα στήριξης με το αβάσιμο επιχείρημα ότι κλείνουν τα μαγαζιά των ανταλλακτικών. Ακόμα περιμένουμε την θέση της για τις παράτυπες πιστοποιήσεις για τα φθοριούχα αέρια (Φρέον), ή για την τιμή του φρέον που εκτοξεύθηκε 3 φορές επάνω μέσα σε μερικές μέρες., καθώς και για τις πιστοποιήσεις ανυψωτικών μηχανημάτων, κάρτα καυσαερίων κτλ. . Έχει περιοριστεί στην αποστολή κενού περιεχομένου επιστολών προς τα υπουργεία χωρίς να κάνει το παραμικρό να υποστηρίξει αυτά αιτήματα.

Οι ευθύνες της πλειοψηφίας της ΕΟΒΕΑΜΜ σαν δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο είναι μεγάλες. Επί της ουσίας βάζει πλάτη στην κυβερνητική πολιτική που μας εξοντώνει, εκπροσωπώντας τον κυβερνητικό συνδικαλισμό στο κίνημα των επισκευαστών. Αυτό το σκοπό υπηρετεί και η πλειοψηφία της ΓΣΕΒΕΕ. Διαχωρίζει πλέον τις επιχειρήσεις, σε επιχειρήσεις ευκαιρίας και σε επιχειρήσεις ανάγκης για τις μικρές επιχειρήσεις χωρίς προσωπικό ή επιχειρήσεις που δουλεύουν μέλη της οικογένειας όπως π.χ είναι πολλά συνεργεία αυτοκινήτων. Και παρά τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνουν εκεί στη ΓΣΕΒΕΕ, κουβέντα δεν βγάλανε μέσα στη πανδημία, καμιά προσπάθεια για οργάνωση και αγώνα αντίθετα αναίρεσαν κάθε απόφαση για κινητοποιήσεις που οι ίδιοι πήραν.

Υποστηρικτής αυτής της πολιτικής είναι και η έτερη  παράταξη του ΣΙΣΕΜΑ «Ανεξάρτητη Συσπείρωση», μια παράταξη  που δεν στήριξε καμία προσπάθεια που κάναμε σαν διοίκηση τα 9 αυτά χρόνια, ούτε καν έθεσε τα οποιαδήποτε ζητήματα. Από στάση αρχής εναντίον μας δεν εμφανίστηκαν σε καμία δραστηριότητα του συλλόγου, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την τύχη και πορεία του Συλλόγου, καθρέφτης για το πώς λειτουργούν είναι το κατακρεουργημένο ταμείο που παραλάβαμε το 2012 αλλά και η περιφρόνηση για  τους συναδέλφους που τους στήριξαν με την ψήφο τους. Υποκριτικά ζητάνε την ψήφο των συναδέλφων για να εξυπηρετούν τις δικές τους σκοπιμότητες. Να χρησιμοποιούν τον σύλλογο σαν εκλογικό σκαλοπάτι εκλογής στα παραπάνω όργανα και όχι για τα συμφέροντα των συναδέλφων. Είναι αυτοί που μας παραδώσανε το 2012 το σύλλογο χρεοκοπημένο ενώ τώρα μετά από 9 χρόνια και εν μέσω κρίσης έχει μια θετικό πρόσημο. Οι συνάδελφοι πρέπει να βγάλουν πιο βαθιά συμπεράσματα για τον ρόλο αυτής της συμβιβασμένης παράταξης.

Συνάδελφε,
Με τις τρεις θητείες η παράταξη μας ως πλειοψηφία του ΣΙΣΕΜΑ, παλέψαμε σωρεία ζητημάτων που προκύψανε για τον κλάδο. Αντιπαρατεθήκαμε μέχρι και σήμερα με την πολυνομία που διέπει τον κλάδο. Σταματήσαμε σε μια σειρά Δήμους το ληστρικό χαράτσι τελών εισόδου στα συνεργεία, τους δήμους με τις αντιλαϊκές διοικήσεις που το μόνο που ξέρουν καλά είναι να βάζουν χαράτσια, χωρίς να παίρνουν κανένα κοινωνικό μέτρο προστασίας, όπως της αντιπλημμυρικής προστασίας με αποτέλεσμα όπου γίνονται πλημμύρες (Μάνδρα, Περιστέρι, Μενίδι κ.ά.) τα συνεργεία να είναι τα πρώτα που πλημμυρίζουν.

Κάθε χρόνο οργανώσαμε σειρά δωρεάν σεμιναρίων για τους συναδέλφους, όπως πετρελαιοκίνηση, γωνίες τιμονιού, υγραερίου, διάγνωση βλαβών είναι κάποια από τα σεμινάρια τα οποία υλοποιήσαμε χωρίς να υποστείλλουμε τη σημαία της διεκδίκησης να εξασφαλιστούν κρατικές δομές για την αναγκαία επιμόρφωση των συναδέλφων πάνω στις νέες τεχνολογίες. Καθιερώσαμε την ετήσια παιδική γιορτή για τα παιδιά των συναδέλφων. Παλεύουμε ενάντια στις πιστοποιήσεις που στην ουσία είναι υποβάθμιση των πτυχίων μας και περικοπή των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, συγκρουστήκαμε με την πλειοψηφία της ΕΟΒΕΑΜΜ και λοιπούς, που ακόμα προσπαθούν να επιβάλουν στον κλάδο τιςπαράτυπεςπιστοποιήσεις για ταφθοριούχα αέρια (φρέον). Πριν από ένα χρόνο χάριν των προσπαθειών μας μπήκαν και τα συνεργεία στις πληττόμενες επιχειρήσεις με τις όποιες ελαφρύνσεις.

ΓΣΕΒΕΕ – ΕΟΒΕΑΜΜ ήτο μουγκοί! Με λίγα λόγια δεν αφήσαμε τίποτα και κανένα να εκμεταλλευτεί τους συναδέλφους. Μπροστάρηδες  σε κάθε αγώνα μαζί με τους υπόλοιπους κλάδους, με  στόχο τον πραγματικό μας αντίπαλο που δεν είναι άλλος από τους μονοπωλιακούς ομίλους, τις κυβερνήσεις και τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές που τους υπηρετούν.

Συνάδελφε,
Σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι μας. Είμαστε μαζί με τους υπολοίπους επαγγελματίες του κλάδου (φαναρτζήδες, λαστιχάδες, ηλεκτρολόγους κ.ά.) με τους οποίους έχουμε κοινά προβλήματα και δεν τους αντιμετωπίζουμε ανταγωνιστικά. Μαζί μας έχουμε όλους αυτούς που θίγονται από αυτή την πολιτική, όλους αυτούς που έχουν κοινό αντίπαλο τις μεγάλες μονοπωλιακές επιχειρήσεις και τις πολιτικές κυβερνήσεων - ΕΕ που υπερασπίζουν τα συμφέροντά τους. Τους άλλους επαγγελματίες που αγωνίζονται με τα σωματεία τους και τους συλλόγους με το πλαίσιο της ΟΒΣΑ, τους εργαζόμενους. Όλοι μαζί έχουμε δύναμη, μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.

Απαιτούμε – Διεκδικούμε:

$1·         Όχι στην υποβάθμιση των πτυχίων και στην περικοπή των επαγγελματικών δικαιωμάτων μέσω της γενίκευσης των πιστοποιήσεων όπως πχ για τις 2 κατηγορίες ηλεκτροτεχνιτών. Όλα τα επαγγελματικά δικαιώματα στο πτυχίο.

$1·         Κατάρτιση από Δημόσιους φορείς εκπαίδευσης χωρίς καμία επιβάρυνση για τους συναδέλφους. Η αναγκαία επιμόρφωση των συναδέλφων στις καινούργιες τεχνολογίες να γίνεται με ευθύνη του κράτους.

$1·         Όχι στο νέο χαράτσωμα των συναδέλφων. Δημόσιος φορέας διαχείρισης των αποβλήτων χωρίς επιβάρυνση για τα  συνεργεία. Με ευθύνη και έλεγχο του κράτους.

$1·         Ελεύθερη πρόσβαση στην τεχνογνωσία των νέων τεχνολογιών.

$1·         Να καταργηθούν οι όροι φακελώματος του ηλεκτρονικού μητρώου συνεργείων, να παραμείνουν τα βασικά στοιχεία μιας νόμιμης αδειοδοτημένης επιχείρησης.

$1·         Καμιά κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός στην επαγγελματική στέγη, τα εργαλεία και τα μέσα εργασίας, στην πρώτη κατοικία από δάνεια που βρίσκονται στο κόκκινο. Κατάργηση των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών για χρέη στον ΟΑΕΕ.

$1·         Επαναφορά του αφορολόγητου. Ατομικό αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 5.00 για κάθε παιδί. Φορολογία στο πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων. Αύξηση της φορολογίας προοδευτικά στο 45% για το μεγάλο κεφάλαιο.

$1·         Ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός που να καλύπτει τις απαραίτητες λειτουργίες κάθε μικροεπιχείρησης.

$1·         Η επισκευή του ηλεκτρικού αυτ/τουνα μην αλλοιώνει τον χαρακτήρα του είδη νόμιμου και αδειοδοτημένου συνεργείου.

$1·         Για την επισκευή του ηλεκτρικού αυτ/του, να ισχύουν οι υπάρχουσες άδειες λειτουργίας, η περιβαντολογική μελέτη και οι συμβάσεις αποβλήτων χωρίς να απαιτείται η έκδοση νέων.

$1·         Δικαίωμα στην επισκευή – συντήρηση των ηλεκτρικών οχημάτων πρέπει να έχουν οι μηχανικοί αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγοι αυτοκινήτων και οι τεχνολόγοι οχημάτων.

$1·         Διαφωνούμε με την θέσπιση κατηγοριών τεχνιτών ηλεκτρικών αυτοκινήτων υψηλής τάσης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει επιμόρφωση στην εξέλιξη της τεχνολογίας όπως είναι και η ηλεκτροκίνηση. Όλη η νομοθεσία στα πτυχία μας χωρίς την δημιουργία νέας ειδικότητας τεχνιτών ηλεκτρικών οχημάτων.

Στις εκλογές στηρίζουμε

ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Δυναμώνουμε το ΣΙΣΕΜΑ

Χρήσιμες Συνδέσεις

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ - ΕΜΠΟΡΩΝ

 

 

 • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
 • Ο.Β.Σ.Α
 • Πατούσα 3 106 77 Αθήνα
 • Τηλ: 210 3809327 Fax: 210 3818740
 • email : obsagr@gmail.com 
 • site : www.obsa.gr

 

E.O.B.E.A.M.M ΕΝΙΑΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 

Καποδιστρίου 24 106 82 Αθήνα

Τηλ : 210 5138913 

email : eoveamm@acsmi.gr

site : www.eoveam.gr

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΦΑΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αραβαντινού 5Ε 45 444 Ιωάννινα

Τηλ : 26510 61003

email : somateio.arximidis@gmail.com

blog : http://somateio-arximidis.blogspot.gr/

 

ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

Ζάρρα 20 47 100 Άρτα

Τηλ : 26810 27992 Fax : 26810 27992

email : mpaniaskostas@gmail.com

 

 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λ. Κωνσταντινουπόλεως 183-185 Αθήνα

Τηλ. 210-5152573 / fax 210-5154930

e-mail: sheae@otenet.gr

 

Επικοινωνία

Αλαμάνας 7, Τ.Κ. 10441, Κολωνός

Tηλέφωνο: 210 52 25 233

Email: info@sisema.gr - sisema.silogos@gmail.com

Ώρες επικοινωνίας: 8:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Βρείτε μας στο Facebook